full?

någon mera än jag som är full?

Vuxenpoäng

Åh detta var inte igår man skrev här, men det är fan inge kul att skriva alltså. Ibland är det bara så jobbigt, man ska fiska läsare hit o dit och det pallar jag inte. vill man läsa så läser man.

Klockan är 07,20 och jag är vaken, detta är inte riktigt riktigt skulle jag vilja säga. Men det är såhär att jag inte har sovit något inatt, har inte  varit trött sen har tiden bara gått och helt plötsligt var familjen vaken.
Så nu har jag äter god frukost som jag avnjöt tillsammans med vakna med the voice, fan Lisa du är på god väg ju.

Ska till strängnäs idag och äta julbord med alla sköna människor från DBK =D ska hem till sara först och dricka lite sen kommer mamma o pappa o hämtar oss och kör oss dit. ska faktist bli riktigt kul även om jag inte gillar jul mat sådär jätte mycket.

så ha en bra dagen vännerna mina.

/ L isa


One tree hill

Mys i fredags, jobb igår och åter igen mys ikväll.

Är hemma hos jennie och tittar på one tree hill. Just nu duschar hon för hon tycker inte om just de programet, men kan inte fatta varför, det är ju ett beroende och ett måste. Sen ska vi åka och sola och kanske hyra en film. Är lite film sugen måste jag säga.
Hur har ni haft de då? rebecka, hur var din första jobb helg sen du bröt fingret, eller sen jonte bröt de på dig (A) haha =) <3

I veckan vet jag att jag ska tillbaka till tandläkaren på en liten grej. sen vet jag inte =) men en sak som hänger över mig är att jag vet att jag måste träna. men åh, jag hade så ont sist jag tränat och det  var hemskt, men om jag hade fortsatt så vet jag att jag rätt snabbt att sätt resultat. =) så amanda karlsson, du måste vara ännu hårdare mot mig vad gäller träningen. HAHA

nu börjar de igen

/ L isa


Ge mig handen, min vän



Ge mig handen, min vän, när det mörknar,
jag behöver så väl en hand
och låt ljusa och rofyllda tankar
skapa drömmar vi ger varann
Låt värmen från den som finns till för dig
tända stjärnor vid himmelens rand
Ge mig handen, min vän, när när det mörknar,
jag behöver så väl en hand.

Varma tankar och händer som tröstar
är som sol över frusen jord
och den närhet vi har till varandra
ger lång mera än tusen ord
Låt värmen från den som finns till för dig
tända stjärnor vid himmelens rand
Ge mig handen, min vän, när det mörknar,
jag behöver så väl en hand.

DU!

Det är dig jag vill ha!