TISDAGS KVÄLL

Idag har jag inte alls varit hemma. kom hem efter guif matchen för några timmar sen =)
titta på AA som alltid på tisdagar och nu snart är det BB =) så ska strax göra mig klar för sängen och sen ska jag titta på det och sova, för imorgon är dagen på stort D. vi har nationellt i svenska. fyfan säger jag bara, kanske ska säga att det är dagen med det lilla d:et. haha. så jag skriver, man kan skriva så?

nej nog för mig.
pallar inte tala om vad jag gjort idag mer än att köpt min älskling, är nämligen förälskad i min nya jacka =) HAHA

se yaa <3

GODIS!

Först vill jag bara säga att det är så otroligt gott med godis idag att jag skulle kunna äta en hel godis affär.
sen vill jag säga till tjejerna och jonathan att jag lovar att sluta bitas =D

hahah..

sovdags.
 PUSS

TRÖTTARE ÄN VANLIGT

känns som att det har varit en fullspäckad dag, men det har det ju inte riktigt varit =)
Gick  upp runt halv tio fixade till mig och åkte ner till skolan för att ha samtal med min lärare, Pappa var med också. =D efter det så gick jag upp till farmor var där och sjöng och pratade om hitler och lite annat. Rätt kul att prata och diskutera med henne, det borde ni prova på.
Sedan runt klockan ett så träffade jag frida, vi gick ner till stan och sen kom mickis. mycket trevlig. bjöd Frida på mat idag för att hon är så snäll. hihih <3
För en gångs skull så ville jag gå på stan med henne, det var väl kul frida?
Stötte även på Rebecka och Johanna som satt och åt. så vi stannade och pratade lite med dom sen gick vi själva och åt.

så mycket mera har inte hänt.
träffade jennie ett tag med men hon var sjuk så det blev inte så långvarigt :)

ska lägga mig nu, för fan jag är ju trött alltså.
det är inte likt mig.

ca 10 000

PAUSIE

Det är nu paus och jag har smällt i mig världen godaste mackor.
Mamma har själv gjort dom och det är en massa nyttiga och goda saker i den, och det är nog det godaste bröd jag har ätit någon gång. och jag är inte ett stor fan av mackor. haha =) längtar redan till frukosten imorgon. haha =D

tack vare att jag tränade idag så känner jag mig trött.
det är första gånen på länge.
så jag ska försöka sova dirket efter van vetaren =) pappa sa att den var otäck så jag kanske gör honom sällskap där nere, får se hur det blir.
Kan tala om att det är mitt sista inlägg.

Kan inte ni som läser mig blogg lämna ett spår så lovar jag att lämna spår i eran.
ska vi säga att det är en deal? HAHA får se om det är någon som vågar.

Rebecka du borde våga ;)

så jag säger god natt nu.
GODNATT


TRO DE ELLER EJ!

Men jag har precis tränat och det var grymt skönt.
att skingra tankarna från annat och bara fokusera på träningen och ingen annat.
nu är det van vetaren på tv och det ska bli kul att titta på. älskar såna program.

så jag ska titta på det nu
hejdå


Söndag

Min söndag har bestått av sängen. och snart ska jag upp till ica och handla godis blev så himla sugen på det.
jag har legat i sängen och tittat på tv och bara softat. känner att jag är värd det efter en rätt så tuff natt.
imorgon är det bara utvecklingssamtal som gäller. så då har jag inga lektioner och det känns så jävla skönt, för måndagar är en av dom värsta dagarna på veckan, är tisdag. för då har vi dom värsta lektionerna. men men det är fan snart slut på det och det är ju toppen alltså.

nej men om man ska ta och sätta på sig lite kläder.
det kan ju vara ganska bra om man har det när man ska till ica och handla.
kan ju inte dirket gå naken.

så vi hörs senare

TRÖTT PÅ DEN HÄR JÄVLA SKITEN

Kom hem för ett litet tag sen. har varit ute och rullat lite.
jag titta in och det såg mysigt ut =)
imorgon blir det plugg och sova länge utan att några katter som kommer och stör.

som från en annan värld!


Afternoon =)

som vanligt så frysr jag som en gris här hemma hos frida. Och katterna är där uppe så jag kan intevärma mig på dom heller. kanske ska ta gå upp och hämta dom så jag har någon att värma mig på. Frida är inte hemma heller. hon kommer nog om någon halvtimme.
Blev även lite sugen på att titta på film haha blir nog dirty dancing som vanligt, jag bara älskar den filmen. DEN ÄR BÄST =).

Igår var en lugn kväll med lets dance och massa goids och dricka. och en mycket god middag som mickis och frida gjorde, jag var lite sur och hade ont i magen så jag hjälpte inte till. ikväll kommer hennes famlj hem igen så jag får sova hemma inatt. kanske =)

ska krypa ner under täcket nu
se yaa

<3

Jag har ingen rubrik.

Jag vet inte hur jag ska börja eller om jag ens ska skriva något, man tittar in på en sida och ser en sak och får en klump i magen, VARFÖR FÅR JAG DET? jag har ingen aning. kanske för att vi en gång var så tajta, jag kan inte styra över hur andra ska tycka, tänka och känna. Kanske är en period just nu, men i sånt fall så tycker jag att den har varat länge. jag vet vad jag vill och vad jag tänker, jag tänker inte styra hur du ska göra. Från och med nu ska jag inte tänka på det längre, jag ska ta hand om mig själv.

Det är nu två nätter kvar tillsammans med Frida, kommer bli tomt att inte vara här längre. men vi kommer ju att ses iaf. men inte som nu, jag har trivts här med henne och hennes katter, har varit lite små kusligt ibland men det är lugnt. vi klarar oss, men det värsta vore ju nu om det skulle börja knacka i huset och när vi går och öppnar så är det ingen där, vi såg en skräckfilm där det hända och den var inte kul att se på men jag klarade mig.  Mickis tyckte jag var barnslig, haha men det bryr jag mig inte om. så de så =D

se ya


Heldag!

kom hem precis från skolan. har varit där sen halv nio imorse =)
när man har jobbat länge och är trött så är det underbart att komma hem och då märker man verklige hur skönt det är att kom hem, då uppskattar man verkligen det man har. så jag ska nog sluta klaga tror jag, iaf lite grann =) för att klaga kan ibland vara skönt. hihi.

ska snart äntligen få hoppa in i duschen och duscha bort all stress jag känner just nu. är helt trött på skolan och allt annat. åh vi pratade om hur dagen på studenten kommer att bli och jag längtar ännu mera nu. ska bli så skönt åhhhhhhhhhh =) vill ta den nu. haha

bye <3

PIZZA!!

vad gör jag alltid vid den här tiden på vardagar? - jo jag tittar på BB och idag fick jag sällskap av frida. Såg ju något igår jag inte skulle ha sett och det var lite små läskigt. Så när första avsnittet var slut sprang jag upp och la mig för jag ville inte ligga kvar här själv. haha =) jag är lite feg ibland, men bara ibland =)

Idag har det varit en så skön dag med både bra väder och knappt en timme i skolan. =)
skit skönt. men imorgon så är det ju inte sådär skit kul att veta att man ska jobba i mer än 12 timmar typ. kommer ju vara som en död fixk på fredag =/ men men det är väl sånt man får ta då.
ska höra med min lärare om jag kan få byta till nästa gång så jag intejobbar heldag. men vi får se.

ja vad kan jag mera skriva .. inte så mycket.
allt rullar på men jag är helt förälskad, typ helt nere i skådespelaren som spelar med i dirty dancing. han är så het. haha =) sen finns det en till kille som jag tycker är grymt het. men det kommer jag aldrig säga vem det är . hahaha =) ingen ni känner så ni vet , eller kanske? haha

se ya <3

shooo

Det är så kallt här hemma hos frida, att vi delar på samma täcker i soffan för att få upp värmen,
vi brukar alltid skoja om att om någon kommer in så tror dom säkert att vi är tillsammans, men vi gillar bara närhet. eller hur frida? =)

idag har man varit ledig typ. och då hann jag med att klippa mig vilket var väldigt nödvändigt.
hon klippte kanske 3 centimeter och mitt hår är nu frächt och snyggt igen, men jag tycker att det växer så dåligt. vill ha långt hår nu =) tur att det finns löshår säger jag bara. fast jag anävnder det sällan.
hade en lektion idag och efter den åkte vi och åt pizza och det var ju inte lite gott alltså. det var sjukt gott. har inte ätit det på skit länge.

snart är det glamour och sen ska jag åka iväg och hämta farmor för det är onsdag och det = kör =D
klockan sju som alltid, eller hur johanna?

nej nu ska jag krypa ner under täcket.

=)<3


beep test

åh det gick ju inte bra kan jag ju redan nu säga. men jag förbättrade mig iaf tror jag och det är väl det som gäller antar jag :) jag gick heller inte av först och det är jag glad över. jag kunde verkligen ha gjort bättre ifrån mig men jag är hela tiden så inställd att jag ska kliva av när det blir jobbigt, men det är en dålig egenskap hos, finns det fler?

väntar nu på att frida ska ko mma hem men det kan nog ta ett tag så kanske ska titta på AA nu ist för den, för då skulle hon se något annat och det är ju alltid roligt med sällskap.
så får se hur jag gör.

hennes katt ligger i mitt knä nu och den är helt underbar.
jätte mysigt, och för ett tag sedan så kom hennes andra katt fram och började äta mig i håret. dom är inte riktigt kloka.

får se om det bli våfflor när hon kommer hem eller om det bli imorgon.

<3

JAG ÄR FÖRÄLSKAD

ditt jävla drygo....

åh jag tittade på dirty dancing för ett tag sen och jag blev kär i hela filmen, ich sen tycker jag att han som spelar den manliga huvudrollen är jävligt het. satt tydligen och log hela tiden. drygot sa de.

ska fortsätta vara arg nu.

pussssssssssss


inställt, tacos och bråkmakargatan =)

Sitter och tittar på lilla lotta nu, jag vid den bärbara och frida sitter där uppe och har skoj vid datan =) du blev det dunder och brak .. haha Lotta  var min förebild när jag var liten, ville vara som henne. någon mera som känner igen sig?
ikväll blir det tacos för hela slanten sen blir det nog mys vid tvn och datan.
Frida och jag konstaterade att det är ganska tråkigt att vara hemma själva, ingen lillebror att bråka med och ingen annan att prata med förutom varandra. vi är redan uttråkade och det är bara första dagen som vi är själva, hur ska vi klara oss hela veckan? =/
sen blir det en vecka hemma hos mig i maj då min mamma och pappa ska åka utomlands. fyfan vissa har det bra. =)

åh vet ni vad jag och frida åt idag när vi var och handlade? vi fick smaka nygräddade våfflor med sylt, vet ni hur jävla gott det var? så vi bestämde att på våffeldagen på onsdag ska vi grädda våfflor och mysa... åh vi ville egentligen ha det idag men vi behöver riktig mat.

tror ej att jag har så mycket mera att skria förtillfället.
så ha det så bra så hörs vi

aft en bra helg btw?

=)<3

sliten´

Är nu hemma hos frida och ska vara här i en vecka. det ska bli kul att se hur vi funkar tillsammans.
haha
 
har inget att skriva märker jag så hejdå


Dagen efter =)

Oj Oj Oj .. det blev en tidigt kväll för mig och frida igår. hade skit kul för övrigt under kvällen, men jag säger som mickis , vart tog alla vägen igår? jag vet inte riktigt vad jag gjorde igår men kul hade jag.
jag diggar verkligen leken vi gjorde igår, fy fan vad jag skrattade åt det. varken Iza eller Frida var bra på det där med att komma ihåg saker. Kristen oskuld? hahahahahaha

denna vecka ska jag sova hos frida. vi ska ha FF hela veckan åh gud ska skoj vi ska ha de.
ska mobba hennes katter och reta henne till max =)

well well ..
se ya

=) <3

Lördag och PARTY =)

åh, jag sov länge idag som jag alltid gör på lördagar. Jag älskar nämligen att sova! speciellt nu när jag är så trött på skolan så är det extra skönt att sova.
Väntar på att mamma eller papap ska ringa, då ska jag slänga mig i bilen och åka och äta. bea. gissa vart? =)


nu ringde dom
hörs imorgon elelr senare.

=)<3

Helg igen

Åh vad det är skönt att det är helg. misslyckades totalt med mitt matte prov idag så jag är lite låg för det, men annars är allt super duper. kom hem för ett litet tag sen, var hos bea med rebecka. vi tittade på lets dance och pratade lite och blev lite irriterade :P haha^^  förstår inte riktigt hur allt är men det löser sig nog..

ska lägga mig och läsa nu.

se yaa =) <3

faaaajt

igår var inte den bästa kvällen .. jag har lite grann jag släpar i i skolan men det är inte speciellt stora saker.
och det hänger över mig som sjutton och jag har typ jätte panik för det. så igår bestämde jag mig att jag ska ta tag i det och fixa allt. så idag ska jag göra ett prov i samhäll så jag kan få ta bort mitt IG som står där som är helt jävla onödigt =)

ska snart äta mat, är nämligen hos mormor. lars kommer hem snart och då blir det kasslerlåda.
sen ner till skolan, sen hem och ikväll blir det kören.
hihih

se yaa

TRÖTT

på allt, åh jag är så trött på allt att jag inte ens orkar skriva något.


MELODIFESTIVALEN

hope and glory =)

vaknade för ett litet tag sen, mår inte sådär jätte bra har ont í huvudet och det vill inte gå över. det är hemskt. så jag blev hemma idag.
ska kanske åka in till stan och träffa jennie senare och kanske farmor, voi får se om vi orkar. och jag hoppas att mamma o pappa har med sig chokladpudding hem idag, för jag sa att jag ville ha de.

byebye


kvälls

åh det är äntligen kväll igen. det älskar jag för då vet jag att jag kan slappa och sluta tänka.
har varit en skön dag idag, mådde inte så jätte bra så jag tränade inte utan låg hemma och slumrade till lite grann, men det var det värt.
imorgon är de skola och idrott och de är fan kul alltså. det är mycket skojigare nu än förra ¨året..

se ya

MÅNDAG

skolan var väldigt lugn idag måste jag säga . hade en lektion och då hade jag prov som jagb tycker gick mycket bra. klarade de nog mycket bra. kanske vågar hoppas på att VG.
sitter hemma hos jennie nu, men hon ska plugga så jag ska nog titta på tv och ta det lugnt.
sen ikväll är det trärnings som vanligt på måndagar. och efter det är det tv hela kvällen fram till att jag ska sova.

ja det var nog allt för nu.
hörs senare.


/ L

SÖNDAG =)

just nu är de beck på tv.
ligger och tittar på det som jag alltid brukar göra på söndagar.
vaknade halv två idag då de var mat, sen gick jah och la mig igen och de var så sköööt att sova länge. sen klockan fem så spelade vi badminton med jennie och bengan.. och det gick ju inte så jätte bra för oss idag. men kul var det som det alltid är.
sen åkte vi och hämtade jennies laddare hos farmor och sen hem till mig.

imorgon börjar äänu en ny vecka och jag kan väl inte säga att jag inte är redo för en ny. men som rebecka sa, man har inget val. det brukar gå ganska snabbt så jag ska völ inte klaga.

haft en skön helg?

/ L

trött som fan

Tack bea själv för igår, hade skit kul =) mådde inte sådär jätte bra igår och inte när jag vaknade. men det är det värt.
och ja thette jag var fett full igår HAHA^^ men det var skit kul =) hoppas att ni två också hade det trevligt =)

Som sagt så var jag ute igår med bea, lina och rebecka. hade sjukt kul ända tills jag kom hem. då hade ja det mindre kul.
idag har jag inte gjort något alls förutom att vi var hos mina kusiner och fikade. vi firade mamma och mina älsta kusin Cornelia som fyllt år. åh vad jag älskar dom tjejerna. de är mina små ögonstenar..

ligger och tittar på American History X nu.
ska titta klart

/ L


Fredag

Det var synd att jag inte såg det du skrev igår bea... men hoppas att du kunde sova sen iaf =) för ikväll är det ju pary och då måste vi vara pigga och glada.

Mina lektioner var inställda idag, men eftersom jag har matte på fredagar var det bara att gå upp och börja jobba.
sitter nu hos mormor och ska hämta mamma senare från jobbet. sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. ikväll blir det som sagt party för fulla muggar. jag är hel taggad faktsit =)

ska titta lite på tv nu.
se yaa


SOVER NI?

har egentligen inget att skriva, men jag kan inte sova så jag tänkte höra om det är någon mera som inte kan sova och är vaken? skriv till mig då.

Fötterna ...

Värker som fan känner jag nu när jag lägger mig ner.
Dagen började inte sådär jätte bra idag kan jag säga, för våran redovisning gick inte så jätte bra och sen tappade jag ett glas när jag skulle visa malin hur duktig jag var som kunde ta många på en hand, men som tur är så var jag tydligen inte ensam om att tappa, REBECKA LANTZ gjorde också det. haha .. we are the two "glaskrossare) ;D haha..

våra vanliga lektioner är inställda imorgon, MEN.
 jag har matte klockan nio imorgon så jag får ändå ingen sovmorgon plus att jag ska köra mamma till jobbet imorgon tjugo i åtta =)
hihi...

hej o hopp .. gummi?

BAJS!

Jag vet inte varför jag blir så arg över det här.
vi gjorde kanske inte vårat bästa men vi gjorde ändå det vi kunde och det vi skulle göra.
Nu ska vi behöva lägga till lite saker och det känns mycket jobbigt tycker jag.
kan inte få bort min arghet ju, vad är det här? inget att bli arg över. jag är nog mera besviken på att jag inte gjorde mitt bästa i det här, men det är så jävla mycket nu att jag får panik över att jag måste göra så mycket saker för att klara min skolgång så bra som möjligt. jag känner en en stor press på mig från många håll, en press som jag inte riktigt kan hantera känner jag. När det blir så, så struntar jag i allt och det är ju inte heller bra. jag har en hel del kvar jag behöver göra. Men det känns som att det tar stopp. jag har några prov som jag inte har gjort. åhhh jag blir galen.
Det är nog därför jag har varit så jävla sur och grinig den sista tiden och det har gått ut över dom som jag älskar.

VILL BARA SÄGA FÖRLÅT TILL ALLA.
JAG HAR MÅTT DÅLIGT OCH DET HAR FÅTT GÅ UT ÖVER ER.
NÄR DET ÄR SÅ, SÅ TAR JAG ÅT MIG AV VAD ALLA SÄGER OCH GÖR.
FÖRLÅT MIG.
JAG ÄLSKAR ER OVASETT <3

Nu ska jag snart följa med mickis till cafet och handla lite gott skulle jag tro. sen halv tre så ska vi gå igenom vinerna som vi ska sälja idag i restaurangen. För ikväll kommer mamma med sina jobbarkompisar och äter. hihi =) ska se till att mamma blir på lyset ikväll. haha .. =) för vi har drinkafton ikväll.


in tha school

Var här halv tolv idag och gjorde ...ja vad gjorde jag? jag skrev vad vi skulle säga på våra muntligaframförandade vi ska ha idag om några minuter. men sen så skulle jag inte göra det för de andra tyckte inte att det var bra så då slutade jag=)
Idag är sista projektlektionen och sen kommer  börja tre..

ska prata nu.
skriver sen om jag hinnerl

puss

SOVA

ska sova nu

PLUUGAT

som vanligt vid den här tiden så tittar jag på BB. jag har blivit besatt av det. haha ^^
sen pluggade jag idag också, det kändes jätte skönt att skriva klart det. en mindre sak att ha på samvetet.
mycket underbart.

läs detta noga : JAG ÄR TRÖTT =)

Kväller

åh, då är man äntligen hemma och kommer förbli det tills imorgon bitti då jag ska köra mamma till jobbet.
Efter det ska jag hem till mormor, kanske sova lite eller kanske ta ett bad och göra sig klar för kvällen som kommer att bli skit kul då jag ska servera mamma och hennes jobbarkompisar.
MEN, fick just reda på att jag får sova imorgon ! WIIIIIIE ;D

ja, så mycket mera har jag väl inte att skriva om
men såg på beccas blogg att det börjar bli dags att titta på klänning till den stora dagen.
jag har en ide om hur jag vill att den ska se ut, och hittar jag inte en sån så kommer jag blir ledsen  =(
haha .. det löser sig nog, det gör det alltid.

ska titta lite på tv nu.
kanske återkommer senare.

EFTERMIDDAG

Skolan idag var väldigt lugn .. jag gillar faktist onsdagar bäst på hela veckan trost att det är en lång dag. men på något konstigt sätt så går det fort ändå =)
Jag var bara Hov idag så idag gjorde jag typ ingenting alls. hjälpte till ite här o var. blev som vanligt irriterad men det gick över ganska snabbt över. hihi =)

Kören ikväll då och sen blir det bara lugnt på.

jag är så kär i din look =)

PAUS

det är just nu paus.
men det börjar nog snart, sen ska jag sova faktist.
så jag är pigg imorgon.


Älskar dig med <3

Big brother

Mamma fyller 44 år idag så det blev lite fika idag med tårta och annat gott.
Farmor, mormor och sussi o conny kom hit och fikade med oss.. mycket trevligt.
Nu sitter jag och väntar på att BB ska börja så jag kan få sova någon gång,, om jag nu blir trött vill säga.
börjar bli trött på att jag inte kan sova om kvällarna, en kompis tycker att jag borde kolla upp det och det kanske jag ska göra också? vad säger ni? jag känner ju att mina skola och min lust till allt blir drabbat av att jag är grinig och trött hela tiden. men men, gud vad jag tjatar om min sömn. ska inte göra det något mera jag lovar =)

Imorgon är det restaurang igen. och det är alltid kul tycker jag. lite tröttsamt att hela tiden bråka om disken och andra småsaker som man bråkar om , men jag antar att det hör till när det gäller skolan, för jag tror knappast att ni bråkar på jobbet disken. Då gör man det utan att säga ett ord =D men men .. sen på torsdag så kommer mamma och hennes jobbarkompisar och äter på skolan. ska bli kul att servera dom. hihih .. det är alltid roligare på kvällen.

Jag ska sluta försöka nu.
lovade mig själv det idag.
blir bara ledsen.
jag klarar mig som det är.


Tankarna bara Flyger runt

kan inte sova alls känner jag, jag är trött och jag gäspar mycket men inte fan kan jag sova för det. Igår när jag sov hemma his Frida då gick dete jätte bra att sova, men det kanske bara för att jag hade henne brevid mig. jag vet inte men fan detär sjukt jobbigt. Mina tankar bara flyger omkring i huvudet. Det är inte alls kul.
en polare sa idag att "lisa du ser trött ut" ja det var jag också men jag har inte mått så där jätte bra under en tid nu. jag känner mig bortglömd och ledsen och jag vet egentligen inte varför. Jag känner mig orolig över saker och ting, över lite, över vänner, över skolan, hur jag ska göra efter att skolan är slut. KOMMER JAG ATT RÄCKA TILL?
Kommer det gå som man alltid har hoppats på. kommer jag att gå ut skolan med bra betyg? som det känns och verkar nu kommer jag inte kunna göra det. fan allt är jobbigt just nu. vet inte sist jag kunde sova och var trött att jag så fort la mig så somnade jag? det minns jag inte, NEJ utan det ska ta typ 100 år innan jag somnar och sen vaknar jag lite fort och är på ett uselt hömur.
Nej det är inte min tid nu. fan fan fan.
sen saknar jag en jävla massa saker, men inget jag vill skriva om nu.
det kan handla om någon eller något.

sen blir jag så jävla ledsen när jag vet att mina vänner mår dåligt. just nu mår en mycket fin tjej dåiligt och det finns inget jag kan göra åt det för att det ska bli bra igen för henne. Om jag kunde så skulle jag ta hennes smärta i min kropp så att hon mår bra. fyfan, jag hatar när människor är ledsna, jag är hellre ledsen själv i min ensamhet än att ni andra är det. för som dom flesta vet så visar jag inte att jag är ledsen bland folk.


Nu känns det som att jag har fått skriva av mig lite grann iaf. det känns lite bättre.
resten ska jag skriva i min privata Dagbok. för allting vill jag inte dela med mig på bloggen på internet. vissa saker behöver man bara få skriva av sig och sen är det allt bra. eller iaf nästan. Så nu är det lägg dags IGEN. HAHA

Puss / Lisa

trött o arg

ska träna om ett litet tag. innan det ska jag försöka få lite plugg gjort.
Men det ska jag förska få. så får se om jag hinner träna .
måste få det klart =)

så nu ska vi sätta igång.

se yaa

LUNCH TIME

Åkte till Frida igår kväll och sov kvar här. vaknade för kanske 45 minuter sen men är fortfarande trött.
har inte sovit så hemskt mycket den senaste tiden =)
Idag kanske det blir skola och sen ska jag tränaikväll och äta något gott när jag kommer hem. ser ju då inte fram emot träningen men det är skönt att komma hem och veta att man rört på sig.

sitter just nu och tittar på våra bästa år som bara blir värre och värre.
men man kan ändå inte sluta titta på det .

ska spela lite nu sen ska jag duscha
puss / Lisa

GRÅTEN I HALSEN

jag känner inte för något?!


=(

KVÄLLs

ja har inte hänt så himla mycket idag faktist. har sjungit och sen åkte jag hem och satte mig vid datan ett tag men det slutade som vanligt med att jag somnade och sov ett tag. men det är alltid lika skönt när man inte har sovit så många timmar.
ska nu åka till farmor ett tag sen ska jag sova hos frida och softa imorgon tror jag =) det är också skönt...

jo rebecka, det gör jag!

håller med dig

jag känner mig också sviken och bortglömd ..
rusktigt bortglömd

snacka om poppis =)

sitter nu hemma hos bea och är lite små irriterad över alla jävla killar som inte respetkterar andras känslor.
jag menar inte att alla killar är så men dom flesta är fan det. =/ jag skulle vilja veta hur ni tänker när ni inte svarar i telefonen, inte på sms och är allmänr dumma i huvuvdet. En tjej skulle aldrig bete sig på det sättet så som ni gör. ALDRIG, men visst det finns tjejer som gör så med. men va fan.
Det stämmer fan att ni killar växer upp tre år senare än oss tjejer. det stämmer så jävla bra. åhhh, nu blir jag fan arg på ritktigt.

puss från en arg Lisa .. haha =)

Utmanad

Blev utmanad

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du? Lisa
2. Ett ord på fyra bokstäver:Lura
3. Flicknamn:Lovisa
4. Pojknamn: Ludvig
5. Yrke: Lantbrukare
6. Färg: Lingonlila
7. Klädesplagg: Luva
8. Mat: Lasange
9. Sak i badrummet: Lampa
10. Plats/stad: Lindköping
11. En orsak att vara sen: Lite sen alltså =)
12. Något man skriker: LURAD!!!!
13. Film: Lilja forever 
14. Något man dricker: Lingonsaft
15. Band: Lars kristerzz
16. Djur: Leopard
17. Gatunamn: ?
18. Bil: ?
19. Sång: Lillan ska sova, åh sova så sött
Utmanar Becka, Johanna, sandra 
Lycka till!!!

Tisdag

Har haft en mycket bra dag idag.
Börjar komma på fötter igen känner jag, så det är skönt.

sen finns det alltid frågor man går och funderar över men det är inget jag tänker tänka på nu.
nu ska jag titta på AA och kanske kommer ett inlägg sen med mina funderingar.

ha.


im sick of it

Det finns så mycket jag bara skulle vilja fråga om . så mycket jag vill veta och förstå vad jag gör för fel.
men skulle jag fråga det så skulle jag ändå inte få något svar utan det skulle sluta i att jag iaf inte vet vad jag gör för fel
Få själv tro att det är jag som är felet.
för nu är det slut, jag tänker fortstätta att intge höra av mig så är det bara.

jag börjar få nog