skit bloggar

åh vad jag är trött på ordet blogg?
här vågar man skriva hur man känner utan att ens skriva namn på de personer man skriver om, är man bra kompisar kan man säga det till dom, inte gå omkriing och vara arg eller tjurig? det hjälper inte. faaan vad arg jag blir.

bajs på detta

EVIGHET

Just nu känns det som en evighet sen jag var i skolan och hade en lektion. hade ingen förra veckan typ och har inte haft någon denna vecka. Men imorgon bryts det mönstret tyvärr .. tror vi har våran sista severings lektion då. plus att vi inte kommer att ha någon lärare då heller. så det kommer att bli intressant. köken har nämligen ingen heller =) Men det går nog bra om alla kan samarbeta vilket jag har mycket svårt att tro eftersom att allt är som det är just nu. haha^^ lite komiskt är det. folk går till andra och snackar om saker som dom känner? varför bara inte komma till oss. , vi bits inte. jag lovar.

pluggade matte ikväll med adde och paulina, det gick bra tycker jag. ska fortsätta med det imorgon och en stund på fredag också. för på fredag eftermiddag så har jag mitt absolut sista prov i det. MÅSTE klara det, VILL klara det som fan, det skulle kännas så jävla skönt att bara få klara av det. om jag klarar det så ska jag? jag ska göra något som verkligen bevisar att jag blir hur glad som helst? men vad ska jag göra? hjälp mig komma på något? kanske bada igen fast det är kallt? Nej fan jag kommer inte på något.

Nej men om man ska ta och gå och lägga sig för idag kanske.
måste varva ner innan känner jag. är hur trött som helst.

BYE <3

trött

dagen har varit väldigt ansträngande eller inte . hahahhahaha
men jag hade grymt kul med Frida, Lina och Johanna på taket idag alltså .. haha, det är kul att man kan skratta och att få folk att skratta åt än. för det bjuder jag på. haha =D

körde hem johanna också, fulade oss på ica och tog en glass i solen. johanna och lina blev bjudna men inte jag och frida :( men johanna är väl stammis i kiosken i st sundby :D hahahahahahahaha eller vad säger du johanna?

Hoppas att ni mår bra.

Tankar



vi kan styra över

- Alla djuren, om våra katter ska få gå ut på natten, dagen, om dom ska få någon mat. Dom kan lixom inte tala om för oss om dom är kissnödifa, hungriga eller om dom bara vill gå ut och jaga på natten, det är vi människor som får tänka åt dom. Om vi ska döda en myra, skjuta ett räv eller en hare.

- klimatet-, vi kan påverka hur klimatet på denna gjord ska vara, beroende på hur mycket vi kör bil. flyger flygplan osv.

Det vi inte kan styra över

-  Döden, men det kan vi på sett och vis göra, för vi kan välja om vi vill döda någon. Vilket är helt jävla fel. men den naturliga döden kan vi inte styra över.

- vi kan heller inte styra över sjukdomar, om man inte röker och håller på att super för då får man skylla sig själv.


Lite tankar från lina och mig. haha

i know sometimes its gonna rain <3

jaja .. vad händer idag då?
jag ska sjunga klockan fem. sen ska jag hem till frida igen, och ska färga hennes hår och hon ska plocka mina ögonbryn som verkligen behövs göras för dom är inte ett dugg fina. haha^^ ja vad händer mera då?
ingenting vad jag vet just nu. eller jo ska till tuna park innan jag ska till kyrkan.  ska träffa PS där sen lär vi nog gå in till Johanna och vara lite trevliga. haha =)

mer än så händer inte en söndag som denna. haha
ha det så bra så länge gullungar. <3

ha ha

Du tror att du är bäst, men du fane mej sämst.

KÖRD DU ÄR

du är helt jävla körd, inte fan trodde jag detta om dig. visste att du var så men att du skulle hålla på såhär trodde jag inte. fyfan säger jag bara. kan ju lätt säga att du har bytt ner dig rejält. Det är inte sant hur ni håller på. jag slutade förvånas för typ tre månader sen så jag är inte förvånad, men fan vad arg jag är? vad ska det tjäna till att hålla på så som ni gör? gillar ni intriger elr? hahahahaa... ni är helt jävla patetiska människor. Jag tänker också blir lika falsk som ni är. men enbart mot er. haha ni är inte värda någons jävla tillit. inte någon som bryr sig om er. fy fan för er.

avregerad.

Torsdag känns som fredag

Har precis spelat spel med min bästis och farmor .. fast hon gav upp för att hon skulle titta på någon debatt på fyran .. så då blev det bara jag och frida kvar. =)

jaa vad mera har hänt? inte så hemkst mycket.
Imorgon har jag både matte prov och svenska muntligt. fyfan säger jag bara.
kommer ju dö på cupen, hur fan ska jag klara det. känner bara hur ångesten börjar krypa fram nu.
fyfan =/

nej ska göra henne sällsakp nu
ha de


SKIT

åh vad jag är trött och hungrig. Sitter nu i skolan och är arg på altt.
Kan ha att göra med att jag är hungrig som sagt.
Ikäll blir det tjej middag på någon mysig restaurang. sen ska jag hem och försöka sova tidigt. kanske ta en ledig dag imorgon för att sova ut. är så himla trött på allt detta som har med skolan att göra. Sen nu kommer sven med ett prov som vi ska göra sista veckan , plus att vi ska göra ett arbete nu som ska vara klart idag. tror ni man blit något arg eller? vilken lärare gör det om jag får fråga? INGEN! Han gör det för att han vill bli ihågkommen. ja, men på vilket sett kommer han bli ihågkommen på då? haha

jaja .. har ajg något mera att klaga på? nej ajg tror ej det.
så vi hörs nästa gång jag vill klaga på skolan.
puss på er sä länge

MAD

jaja . det är bara attt acceptera läget ibland. kan inte mera än göra det.

Jag kan ju tala om för er att jag är typ trött  på skolan igen. haha sen är jag sjukt trött i kroppen och sliten från igår.
man kan nästan tro att jag har supit som fan går, men nej jag har jobbat i skolan och det var ca 90 gäster där igår. fyfan.


ska kila nu.

Johanna, mim fot är bättre nu, men jag känner i vissa lägen att den gör ont fortfarnade men kan gå vanligt iaf! sen vill jag igen säga grattis. det är inte lätt att ta körkort men till slut så gjorde du det iaf. ett stort grattis till dig.

Idag stod jag och lina i disken vilket var underbart skönt måste jag säga. Men imorgon lär det inte bli lika roligt, för vi har 91 gäster som vi ska servera imorgon så gissa om jag kommer att vara död imorgon! fyfan, sen ska jag upp på fredag och ha matte klockan nio på morgnen, hur ska jag stå ut? hur ska jag orka ? jag fattar inte det, får trösta mig själv med att det snart är slut på denna skiten. fy fan vad skönt. för nu är jag så trött på skolan att jag snart ger upp. hade det inte varit så kort tid kvar som det är nu så hade jag inte gått dit imorgon eller resten av tiden, så jävla trött är jag på det hela.

åh, ibland önskar jag bara att jag vore någon annan. Någon som vågar saker. som vågar ta risker.
Någon som verkligen vet vad hon vill och vågar ta för sig. visst vågar jag ta för mig, men inte på det sättet. åhhhh.
jag önskar jag var du

aj aj

Vad hände igår?
jo jag var den enda nyktra av oss för jag körde bil =)
men vad hände mig tror ni? jo jag ramlade och gjorde illa foten, så nu haltar jag omkring på lånade kryckor och väntar på att det ska bli måndag så jag kan få åka till min husläkare för att få en remis till röntken. HAHA =) så jag får gå omkring och skratta för mig själv så att ingen annan kan göra det :D haha

Lina pratar just nu med johanna och hon berättar att hennes mamma gick runt och letade en en pinne så att deras katter kan gå in eller ut =) haha ..hin är bara för söt.
ikväll kanske vi hittar på något med dom andra. hoppas att frida orkar vara med.  hihi =)

ja .. nu börjar mitt tålamod ta slut för detta.
pallar inte skriva mera.

måste bara fråga för att se om jag kan få något svar. vad gjorde ni på Valborg då? =)

puss på örat